Retourneren

Alleen artikelen gekocht op www.herenpolo.nl met ordernummer bij ons bekend, kunnen worden geretourneerd.


U kunt alle artikelen ook uitverkoopartikelen, ongedragen en ongewassen voorzien van de kaartjes tot 14 dagen na levering retour sturen naar:
by Vinz en Caliber
de Weer 139
1503 WN Zaandam

Kosten voor een retourzending zijn voor de klant. On(voldoende) gefrankeerde retouren worden wel geaccepteerd, maar de door ons te maken kosten worden in mindering gebracht op het aankoop bedrag dat wordt teruggestort. Bewaar het verzendbewijs van het postkantoor zorgvuldig zodat wij de retourzending kunnen traceren. Herenpolo is niet verantwoordelijk/ aansprakelijk indien (een deel van) de retourzending is zoek geraakt. U retour wordt binnen 2 weken na melding van retournering verwerkt, bij het retourneren van u complete order storten wij uiteraard het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten retour. Voor de volledige informatie over retourneren of ruilen verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden, artikel 8 herroepingsrecht.

 

Ruilen

U kunt alle artikelen terugsturen, ook artikelen gekocht in de uitverkoop. Artikelen kunt u ruilen door de te vervangen artikel(en) te retourneren en vervolgens gelijk een nieuwe bestelling te plaatsten op de website. Zo ziet u gelijk of het artikel nog beschikbaar is. Wij adviseren u uw bestelling meteen te bevestigen, zeker als de voorraad nog maar gering is. Artikelen die u in uw winkelwagen of op uw verlanglijstje plaatst zijn niet gereserveerd voor u.

Als u een nieuwe bestelling plaatst om uw verkeerde artikel(en) te vervangen, houdt u er dan rekening mee dat u de nieuwe bestelling opnieuw vooraf dient te betalen of weer een aparte rekening ontvangt. Wij kunnen helaas vanwege technische redenen de bestellingen niet met elkaar verrekenen.

U kunt helaas niet via het retour-etiket een vervangend artikel aanvragen. Helaas kan de klantenservice vanwege technische redenen ook geen artikelen voor u vervangen, verrekenen of een nieuwe bestelling voor u plaatsen.